Vuokra-asuntopalvelut

Etsitkö uutta kotia? Täytä vuokra-asuntohakemus, niin ilmoitamme sinulle sopivan kodin löytyessä.

Oletko asuntosijoittaja ja etsit uusia yhteistyökumppaneita? Tai olet vasta aloitteleva asuntosijoittaja ja kaipaat vinkkejä aloittamiseen? Vai etsitkö uusia kohteita? Ole yhteydessä meihin, niin jutellaan, miten voisimme edetä yhdessä eteenpäin. Tällä hetkellä etsimme erityisesti huonokuntoisia kohteita, jotka vaativat isoa remonttia. Tarjoa rohkeasti! Sivun alalaidasta löydät mahdolliset vapaat vuokra-asuntomme sekä autopaikat tällä hetkellä.

Kohteemme Vantaan Asolassa. Kuva taiteilijan näkemys rakennuksen ulkoasusta / Pohjola Rakennus (www.pohjolarakennus.fi).

Heti vapaa yksiö Vantaan Asolassa

Tämä koti viedään käsistä! Asumaton yksiö kauppojen ja palveluiden ääressä yhdistettynä sujuvilla liikenneyhteyksillä odottaa pitkäaikaista asujaa. 

Asola on nopeasti kehittyvä asuinalue Tikkurilan vieressä. Asolassa kohtaavat kaupunkiasuminen sekä vehreä luonto. Asunto sijaitsee kuudennessa kerroksessa ja siinä on ranskalainen parveke. Neliöitä on 31. Asunto on hyväpohjainen yksiö, jota ei ole yritetty saada mahdutettua pieneksi kaksioksi. Asunto edustaa kauttaaltaan Pohjola Rakennuksen tyyliä ja kauneutta. Taloyhtiössä on myös kaunis saunaosasto. Vuokra on 695 e/kk. Vesimaksu 20 e/hlö. Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva, ilman ”pakollista” vuoden sitoutumista.

Kohteemme Vantaan Martinlaaksossa.

Vuokra-asuntomme

Olemme toimineet usean vuoden ajan vuokranantajina ja olemme Suomen Vuokranantajat ry:n jäseniä. 

Vuokra-asuntomme sijaitsevat Etelä-Suomessa, mm. pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Kangasalalla, Nokialla ja Sastamalassa. Useampi kohteistamme on valmistunut vuoden 2020 jälkeen. Tarjoamme laadukasta ja tyylikästä asumista joustavasti ja inhimillisesti. Asuntojen lisäksi omistamme autopaikkoja pääkaupunkiseudulla sekä Pirkanmaalla.

Luotettavuus

Olemme Suomen Vuokranantajat ry:n jäseniä ja toimineet vuokranantajina jo useiden vuosien ajan. Mikäli haluat, toimitamme sinulle suositukset vuokranantaja -palvelustamme nykyisiltä vuokralaisiltamme. 

Vapaana olevat vuokra-asuntomme

Tällä hetkellä meillä on vapaana yksiö Vantaan Asolassa. Soita ja kysy lisää!

Kuva Sastamalassa sijaitsevan vuokrakotiasuntomme piha-alueelta Rautaveden suuntaan.

Etsitkö vuokra-asuntoa? Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme? Lähetä lomakkeella ensitietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Hinta-laatusuhde

Tarjoamamme kodit ovat hyväkuntoisia ja vuokratasomme vastaa aina alueen kesimääräistä vuokratasoa.

Yhteydenpito

Meihin voi olla yhteydessä vuokralaiselle sopivalla tavalla ja vastaamme välittömästi asiakkaidemme viesteihin.

Korkea asiakastyytyväisyys

100 % vuokra-asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä myös uusille asiakkaillemme. Korkea asiakastyytyväisyys on kunnia-asiamme.

Nicce

Minulla oli ongelmia saada vuokra-asuntoa, sillä luottotietoni menivät jokunen vuosi sitten. Maria ja Eero kuitenkin luottivat minuun ja vuokrasivat asuntonsa minulle. Olen heille kiitollinen tästä luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä asumaan siistissä kodissa, hyvässä taloyhtiössä. 

Matias

Olen Marian ja Eeron toinen vuokralaisasiakas. Olen viihtynyt nykyisessä asunnossani jo usean vuoden ajan. Jääkaapin rikkouduttua Eero toi uuden jääkaapin muutaman tunnin sisällä. Loistavaa asiakaspalvelua!

Linda

Tarvitsin eron vuoksi asunnon nopeasti, johon pystyin ottamaan mukaani kaksi koiraani. Marian ja Eeron kautta asunto järjestyi nopeasti, vaikka en pystynyt sitoutumaan vuokasopimukseen puolta vuotta pidemmäksi aikaa. 

Koti on siellä, missä sydän on.