Vuokra-asuntopalvelut

Etsitkö uutta kotia? Täytä vuokra-asuntohakemus, niin ilmoitamme sinulle sopivan kodin löytyessä.

Oletko asuntosijoittaja ja etsit uusia yhteistyökumppaneita? Tai olet vasta aloitteleva asuntosijoittaja ja kaipaat vinkkejä aloittamiseen? Vai etsitkö uusia kohteita? Ole yhteydessä meihin, niin jutellaan, miten voisimme edetä yhdessä eteenpäin. Tällä hetkellä etsimme erityisesti huonokuntoisia kohteita, jotka vaativat isoa remonttia. Tarjoa rohkeasti! Sivun alalaidasta löydät vapaat vuokra-asuntomme tällä hetkellä.

Vuokra-asuntomme

Olemme toimineet usean vuoden ajan vuokranantajina ja olemme Suomen Vuokranantajat ry:n jäseniä. 

Vuokra-asuntomme sijaitsevat Etelä-Suomessa. Tarkemmin ottaen Tampereella, Kangasalalla, Sastamalassa, Huittisissa, Loimaalla, Vantaalla ja Nurmijärven Klaukkalassa. Neljä kohteistamme on valmistunut vuoden 2016 jälkeen. 

Vapaana kaksi uudiskohdetta

Etsimme luotettavia vuokralaisia syksyllä valmistuviin kohteisiimme.

Toinen kohteistamme sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, Tilkantiellä. Asunto on kompakti 32 neliön kaksio. Asunto on maatasolla ja siihen kuuluu iso lasitettu terassi sekä oma piha. Tämä on täydellinen asunto, jos haluat hoitaa pientä pihaa. Meillä on vuokrattavana asunnon yhteyteen autokatos.

Vai haluatko yhteisöllistä elämistä Formula -korttelissa? Moni meistä unelmoi asuvansa noin 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Viihtyisässä Martinlaaksossa tämä toive toteutuu! Kulkuyhteydet alueella ovat erinomaiset. Junalla pääsee nopeasti myös lentokentälle. Autoilevat asukkaat arvostavat myös Hämeenlinnanväylän ja Kehä 3:n läheisyyttä. Meillä on vuokrattavana asuntoon myös autohallipaikka. Autohallista on suora yhteys hissillä asuntoon. Asunto on kooltaan 39,5 neliön kaksio ja se sijaitsee esteettömän talon ensimmäisessä kerroksessa. Asunnossa on ranskalainen parveke.

Kuva Pohjola Rakennus, Podium suuntaa antava sisäkuva

Luotettavuus

Olemme Suomen Vuokranantajat ry:n jäseniä ja toimineet vuokranantajina jo useiden vuosien ajan. Mikäli haluat, toimitamme sinulle suositukset vuokranantaja -palvelustamme nykyisiltä vuokralaisiltamme. 

Vapaana olevat vuokra-asuntomme

Tällä hetkellä meillä on vapaina kaksiot Nurmijärven Klaukkalassa sekä Vantaan Martinlaaksossa. Molemmat kohteet ovat uudiskohteita.

Kuva yhden vuokrakotiasuntomme piha-alueelta Rautaveden suuntaan.

Etsitkö vuokra-asuntoa? Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme? Lähetä lomakkeella ensitietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Hinta-laatusuhde

Tarjoamamme kodit ovat hyväkuntoisia ja vuokratasomme vastaa aina alueen kesimääräistä vuokratasoa.

Yhteydenpito

Meihin voi olla yhteydessä vuokralaiselle sopivalla tavalla ja vastaamme välittömästi asiakkaidemme viesteihin.

Korkea asiakastyytyväisyys

100 % vuokra-asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä myös uusille asiakkaillemme. Korkea asiakastyytyväisyys on kunnia-asiamme.

Nicce

Minulla oli ongelmia saada vuokra-asuntoa, sillä luottotietoni menivät jokunen vuosi sitten. Maria ja Eero kuitenkin luottivat minuun ja vuokrasivat asuntonsa minulle. Olen heille kiitollinen tästä luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä asumaan siistissä kodissa, hyvässä taloyhtiössä. 

Matias

Olen Marian ja Eeron toinen vuokralaisasiakas. Olen viihtynyt nykyisessä asunnossani jo usean vuoden ajan. Jääkaapin rikkouduttua Eero toi uuden jääkaapin muutaman tunnin sisällä. Loistavaa asiakaspalvelua!

Linda

Tarvitsin eron vuoksi asunnon nopeasti, johon pystyin ottamaan mukaani kaksi koiraani. Marian ja Eeron kautta asunto järjestyi nopeasti, vaikka en pystynyt sitoutumaan vuokasopimukseen puolta vuotta pidemmäksi aikaa. 

Koti on siellä, missä sydän on.